Nieuws

Evenement

Onderhoud met de eerste minister van Tunesië, Z.E. de heer Youssef Chahed

Op donderdag 26 april zal eerste minister Charles Michel de eerste minister van Tunesië, Z.E. de heer Youssef Chahed, ontmoeten. De politieke actualiteit en de bilaterale betrekkingen zullen centraal staan in het gesprek.
Lambermont, Lambermontstraat 1, Brussel
26 april 2018
Evenement

Gesprek met de eerste minister van Libanon, Z.E. de heer Saad Hariri

Op woensdag 25 april ontmoet eerste minister Charles Michel de eerste minister van Libanon, Z.E. de heer Saad Hariri. De politieke actualiteit en de bilaterale betrekkingen zullen centraal staan in de besprekingen.
Lambermont, Lambermontstraat 1, Brussel
25 april 2018
Ministerraad

Ministerraad van 20 april 2018

De ministerraad vergaderde op vrijdag 20 april 2018 in de Wetstraat 16, onder het voorzitterschap van eerste minister Charles Michel.

Ministerraad

Agenda van de ministerraad van 20 april 2018

De ministerraad kan de agenda wijzigen. Na de ministerraad vindt u de persberichten op www.presscenter.org en www.belgium.be.

Persbericht

Eerste minister Charles Michel bezoekt de Alstom-site in Charleroi

Vandaag bracht eerste minister Charles Michel, in het gezelschap van François Bellot, federaal minister van Mobiliteit, Pierre-Yves Jeholet, Waals minister van Onderzoek en Tewerkstelling een bezoek aan de installaties van het Belgische filiaal van de Alstomgroep in Charleroi.
Evenement

Bezoek aan de onderneming Alstom in Charleroi

Op uitnodiging van dhr. Marcel Miller, Managing Director van Alstom Benelux, en dhr. Xavier Champaud, directeur van de vestiging in Charleroi, zullen eerste minister Charles Michel, minister van Mobiliteit François Bellot en viceminister-president en minister van Economie Pierre-Yves Jeholet op dinsdag 17 april een bezoek brengen aan de firma Alstom in Charleroi.
Alstom, 50 - 52, rue Cambier Dupret, Charleroi
17 april 2018
Evenement

Missie in Albanië en Servië

Eerste minister Charles Michel zal een bezoek brengen aan Albanië (23/04) en Servië (24/04).
23–>24 april 2018
Ministerraad

Ministerraad van 30 maart 2018

De ministerraad vergaderde op vrijdag 30 maart 2018 in de Wetstraat 16, onder het voorzitterschap van eerste minister Charles Michel.

Achtergrond

Federale energiestrategie

Powerpoint : federale energiestrategie.pdf
Persbericht

Zware functies: de Kern keurt het voorontwerp van wet goed in eerste lezing

De Kern heeft het voorontwerp van wet met betrekking tot het in aanmerking nemen van de zwaarte van sommige functies voor de bepaling van de pensioenrechten in de publieke sector goedgekeurd. Deze hervorming zorgt ervoor dat, in de bepaling van de pensioenrechten, de werkelijkheid van de uitgeoefende functies in aanmerking wordt genomen evenals de zwaarte die eraan is verbonden.  

Geen inhoud gevonden voor de geselecteerde criteria.