Nieuws

Evenement

Honderdste verjaardag van Wapenstilstand 1918: speciale editie van de “Last Post” aan de Menenpoort in Ieper

Menenpoort, Ieper
11 november 2018
Evenement

Honderdste verjaardag van Wapenstilstand 1918: internationale plechtigheid voor de honderdste verjaardag van de Wapenstilstand van 11 november aan de Arc de Triomphe in Parijs

Arc de Triomphe, Paris
11 november 2018
Evenement

Honderdste verjaardag van Wapenstilstand 1918: inhuldigingsplechtigheid van het Price Memorial in Ville-sur-Haine

Twee minuten voor het begin van het staakt-het-vuren ingevolge de ondertekening van de Wapenstilstand werd soldaat George Lawrence Price, verantwoordelijk voor de beveiliging van de bruggen van het kanaal, neergeschoten. Hij is dus de laatste soldaat van de Commonwealth die tijdens de Eerste Wereldoorlog werd gedood. Het Memorial zal dienst doen als herdenkings- en bezinningsplaats en de universele waarden van vrijheid en solidariteit belichamen.
Ecole George Price, 9, rue du Coron, Ville-sur-Haine
10 november 2018
Evenement

Honderdste verjaardag van Wapenstilstand 1918: bezoek aan de begraafplaats van Saint-Symphorien in aanwezigheid van H.E. Mevr. Theresa May, eerste minister van het Verenigd Koninkrijk

Eerbetoon aan soldaat John Parr van het Middlesex Regiment, gesneuveld op 21 augustus 1914, en aan soldaat George Ellison, van de 5e Lansiers, gesneuveld op 11 november 1918.
Begraafplaats van Saint-Symphorien, Rue Nestor Dehon, 32, Bergen
9 november 2018
Fotogalerij

Bezoek aan de begraafplaats van Saint-Symphorien in aanwezigheid van H.E. Mevr. Theresa May, eerste minister van het Verenigd Koninkrijk.

Eerbetoon aan soldaat John Parr van het Middlesex Regiment, gesneuveld op 21 augustus 1914, en aan soldaat George Ellison, van de 5e Lansiers, gesneuveld op 11 november 1918. 
Persbericht

Opnieuw een stap dichter bij de uitroeiing van polio | Wereld Polio Dag

“De farmaceutische sector is een van de hoekstenen van onze economische activiteit. Via het strategische investeringspact wil de regering de positie van België in de internationale publieke gezondheidssector versterken”
Fotogalerij

Inhuldiging van het nieuwe productiecentrum van vaccins tegen polio bij GSK in Waver

Fotogalerij

Ontmoeting met de president van Colombia Iván Duque

Ondersteuning van de maatregelen genomen in het kader van het vredesakkoordEuropa is de tweede handelspartner van Colombia. De Belgische eco-sectoren hebben een rol te spelen en zijn welkom!
Evenement

Ontmoeting met de president van Colombia, Z.E. Dhr. Iván Duque

Op woensdag 24 oktober heeft eerste minister Charles Michel een ontmoeting met de president van Colombia, Z.E. Dhr. Iván Duque. De gesprekken zullen gaan over de bilaterale relaties en de internationale actualiteit. 
Lambermont, Lambermontstraat 1, Brussel
24 oktober 2018
Fotogalerij

Officieel bezoek van de Russische eerste minister, Z.E. dhr. Dmitri Medvedev

Geen inhoud gevonden voor de geselecteerde criteria.